Temmuz Ayında İzlediklerim : Dizi - Film

Temmuz ayında izlediğim dizi ve filmleri bir içerikte toplamak istedim. 4 dizi ve 2 film izlemişim hiç yoktan yine iyi diye düşünüyorum :)


Terzi

Terzi

TERZİ : Yeteneğini büyükbabasından alan Peyamı başarılı bir terzidir. Büyükbabasının  ölümünde sonra akli dengesi olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstelnir ve bu ikilinin hayatına Esvet dahil olur. Sır üstüne sırlar ortaya çıkar.

Aşırı güzel bir dizi değil ama kendisini izlettiriyor.


The Night Agent

The Night Agent

THE NIGHT AGENT : Beyaz Saray'ın bodrum katında hiç çalmayan telefonun nöbetini tutan Peter Sutherland FBI ajanıdır. Bir telefonla hayatı değişen Peter, kendini büyük bir komplenin içeriisnde bulur.

Güzel bir dizi Bodyguard tadı var, izlenebilir. 


Beef

Beef

BEEF : Müteahhit olan Danny Cho başarılı bir iş kadını olan Amy yolu, trafikte yaşanan bir yanlış anlaşılmanın ardından beklenmedik bir şekilde kesişir. Olay sonrası yaşanan öfke ve intikam arzusu ikilinin hayatını tepetaklak yapar.

Güzel ve farklı bir dizi izlenebilir.


The Idol

The Idol


THE İDOL : Los Angeles'lı bir kulüp sahibiyle romantik bir ilişkiye giren bir kadın pop şarkıcısının hikayesini ANLATIYOR.

Farklı bir dizi sürekli cinsellik ön planda ayrıca akıcı da değil. Sırf The Weeknd olduğu için izleyenler kulübünün başkanıyım.


Kurak Günler

Kurak Günler


KURAK GÜNLER : Savcı Emre Bey'in tayini Yanıklar kasabasına çıkar. Belediye başkanı ve yakınlarıyla arasındaki olay örgüsü, tüm kasabadakilerle ilişkilerini etkiler.

Durağan bir film, zaten Türkiye'de de eşcinsellik olayları olduğu için desteklenmeyen bir yapıt. 


Barış Akarsu

Barış Akarsu


BARIŞ AKARSU : Barış Akarsu'yun hayatını konu alıyor.

Seyir keyfi yüksek, Barış Akarsu'yun Beşiktaş aşkını sürekli filme görebiliyorsunuz. :)


❗ Ayrıca " Dizi Önerisi : Defending Jacob   " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder