AĞUSTOS (2023 ) AYINDA İZLEDİĞİM DİZİ VE FİLMLER ÖNERİLERİ

 Ağustos ayında izlediğim dizi ve filmleri sizlerle paylaşmaktan neşe duyarım. Bu ay 1 dizi - 5 film izlemişim. Güzel yapımlar izlediğimi düşünüyorum, hepsi önerimdir izleyebilirsiniz. 😍

BLACK MIRROR : 6 SEZON

BLACK MIRROR : 6 SEZON 

1 ) BLACK MIRROR : 6 SEZON : Black Mirror, dünyanın takibinde olan bir dizi ve 6. sezonu heyecanla beklenildi. Ben diğer sezonlar gibi severek izlediğimi söyleyemicem. 1. ve 3. bölüm dışında diğer bölümlerde Black Mirror tadı yoktu diyebilir. Ama yineden de Black Mirror bir klasiktir ve daima izlenir. 

BARBİE

BARBIE



2) BARBIE : Herkesin merakla beklediği filmi tabiki bende izledim. Güzel bir yapım ama waaow değil nedense bana ' Bez Bebek 2 dizisini andırdı. 😂 İzlenebilir.

BLUE BEETLE

BLUE BEETLE

3 ) BLUE BEETLE : DC filmlerinde biri olan Blue Beetle'yi soluksuz izledim. Aksiyon ve fantastik film sevenler için izlenebilirliği yüksek bir film.

CULPA MİA

CULPA MIA 


4 ) CULPA MIA : Tam gençlik filmi olur kendisi, çok severek izledim genç kızlara önerimdir :) Gossip Girl havası veriyor insana. 

THE PIANIST

THE PIANIST


5 ) THE PIANIST : 2. Dünya Savaşın'da Polonyada bulunan bir piyanistin hayatından esinlenen filmi önceleri izlemiştim ama tekrar izlemek istedim, öneri dememe gerek yok zaten başyapıtlardan olur kendisi.


SILVER LININGS PLAYBOOK 

6 ) SILVER LININGS PLAYBOOK : Başarılı başrollerine sahip film bana çok hitap eden bir film değildi ama izledim, Oscar ödülü alan bir film olur kendisi :) 

❗ Ayrıca " Temmuz Ayında İzlediklerim : Dizi - Film " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder