Dizi Önerisi : Magarsus Dizi İnceleme

Dizi Önerisi : Magarsus Dizi  İnceleme

Dizi Önerisi : Magarsus Dizi  İnceleme 

[ Magarsus dizi inceleme - konusu - kaç bölüm - oyuncuları - nerede çekildi - uyarlama mı - 2.  sezon ne zaman - Magarsus ne demek ] BluTV imzalı Magarsus dizisinin ilk sezonu seyiricisiyle buluştu. 1. sezonu 8 bölümden oluşan dizinin yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut oturuyor ayrıca Sayın Korkut, Mustafa Yürüktümen ile dizinin senaristliğini de üstleniyor.

Magarsus Ne Demek ve Dizi Nerede Çekildi ?

Magarsus. Adana'nın Karataş ilçesinde bulunan bir antik kenttir. MÖ 7. yüzyılda kurulduğu tahmin edilmektedir. İçerisinde yaklaşık 3 bin kişilik amfi tiyatro bulunmaktadır. Dizide Adana'da çekilmektedir ve adını bu antik kentten almaktadır.

Dizi Önerisi : Magarsus Dizi  İnceleme

Dizi Önerisi : Magarsus Dizi  İnceleme 

Magarsus Dizi Oyuncuları 

- Ercan Kesal : Halil

- Merve Dizdar : Tansu 

- Çağlar Ertuğrul : Turgut 

- Berkay Ateş : Beton 

- Burcu Gölgedar : Fatoş

- Sümeyye Aydoğan : Damla

Dizi Önerisi : Magarsus Dizi  İnceleme

Dizi Önerisi : Magarsus Dizi  İnceleme 

Magarsus Dizi Konusu

Magarsus Antik kentin yakınlarında bulunan Saklıbahçede narenciye ticareti yapan ve bölgede imparatorluk kurmak isteyen Kurak ailesinin hem dış hemde iç rakipleriyle uğraşmaktadır. Ayrıca aile içi taht mücadelesi ise dizinin konusu ile bütünleşmektedir. 

İzlemeli miyiz Derya ?

Son zamanlarda izlediğim en güzel Türk yapımı olabilir bu yüzden BluTV'ye çok teşekkür ederim. Bence izlemelisiniz baya sarıyor ayrıca dizi Berlin TV Series Festivalinde en iyi kadro ödülünü aldı. Şiddetle öneriyorum. 

❗ Ayrıca " Ağustos Ayında İzlediklerim : Dizi - Film " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder