Artık İnstagram'da Uzun Video Özelliği İle Para Kazanılabilecek

İnstagram

İnstagram hesabını silmeyi veya dondurmayı düşünenler için instagram, caydırıcı bir özelliğini kullanıcılarının hizmetine sunmayı düşünüyor. Bu hizmete " Uzun Video " dönemi deniyor ve 20 Haziranda instagram kullanıcıları bu özellikle büyük ihtimal tanışacak. Peki bu Uzun Video konseptinin özellikleri neler bir bakalım :

Uzun Video Özelliği Neleri Kapsıyor ?

1) Artık İnstagram da 60 saniyelik sınırından kurtulup daha uzun bir şekilde 4K, tam ekran ve dikey olarak yönlendirilmiş videolar yüklenebilecek.

2) Yüklenmiş videolar merkezi bir yerden sunulacak ve izlemeyi yarıda bıraktığınız videolara kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

3) İnstagram, içerik oluşturuculara diğer sosyal medyalara - web sitelerine trafik çekebilmek için bağlantı eklemesine izin verecek.

4) İçerik oluşturuculara uzun videolar sayesinde videolarından para kazanma yolunu açacak ve reklam öncesi - reklam sonrası şeklinde içerik oluşturucu gelir payını alabilecek.

İnstagram, uzun video dönemi ile sosyal medyadan, medya servisine dönüşebilir ve Youtube - Snapchat Discover gibi uzun videoları izleme imkanı sunan platformlardan seyirci ve kullanıcı çekebilir.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder