Diriliş Ertuğrul'un Antheus'u Game Of Thrones'a Transfer Oldu

Game Of Thrones

Efsaneleşen dizi Game Of Thrones, Diriliş Ertuğrul dizisindeki bir oyuncuyu audition yani oyuncu seçmelerine davet etti. Peki bu oyuncu kimdir? Alper Atak, Diriliş Ertuğrul dizisinde Antheus karakterini canlandırıyordu ve diziden sonra Amerika'daki San Francisco State Univercity'de Theatre Department Master acting eğitimini almaya başladı. HBO'yu oyuncuyu Game Of Thrones'un 8.sezonu ve serinin sinema filmi için auditiona davet etti. Bunun üzerine Atak, Los Angeles'e gitti ve şu sözleri söyledi.

Heyecanlıyım. Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim.

 İngiliz medyası ise Game Of Thrones'un hayranlarına Diriliş Ertuğrul'u izlemelerini tavsiye etmişti ve Engin Altan Düzyatan için ' Yeni Jon Snow ' tabirlerini kullanmıştı.

Antheus

Alper Atak Kimdir?

Atak 1972 yılında Adana'da doğdu ve Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirerek oyunculuk hayatına bu şekilde başlamıştır. Oyuncu Kurtlar Vadisi'nden Sungurlar'a birçok dizide yer almıştır. Fakat adından en çok bahsettiği dizi Diriliş Ertuğrul olmuştur. Tiyatro oyunculuğunu da bırakmayan Atak, İstanbul Şehir Tiyatrolarında da işini devam ettirmektedir.


Alper Atak

San Francisco Eyalet Üniversitesi Tiyatro Bölümü Master'ını kazanan il Türk oyuncudur.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder