Ufak Tefek Cinayetler : Ölenler Kim ?

Ufak Tefek Cinayetler Sezon Finali

Geçtiğimiz hafta 31. bölümü ile ekranlara gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisi bu hafta son bölümü olan sezon finali ile seyircisiyle buluştu. Fragmanları ile gözleri boyayan dizi sezon finali ile beklenenleri tam anlamıyla karşıladı. Peki Ufak Tefek Cinayetlerde kim öldü? Mahşerin 4 atlısı mı ? Plates topu Burcu mu? Psikopat Elif mi ? Yoksa Sarmaşığın gözde kocaları mı ? Akıl hocası Edip mi? İşte Ufak Tefek Cinayetler sezon finali detayları:

31. bölümde Burcu'yu zehirlemeye giden Pelin için işler istediği gibi gitmiyor. Yaza hoş geldin partisine gelen Burcu'yu gören Arzu dehşete düşüyor. Aralarında öyle bir savaş çıkıyor ki belki de Türkiye tarihinin çekilmiş en iyi kadın kavga-dövüş çekimi olabilir. Öte yandan Elif de fıldır-fıldır Oya'ya zarar verme derdindedir. Fakat beklenmedik unsur Serhan Aksak bu duruma engel olmaktadır.

Burcu - Arzu Kapışması

Taylan.. Taylan, Merve'yi tenha bir yerde yakalaması ile onunla hesaplaşmak istemektedir. Uzun Taylan cümlelerinden sonra Merve'nin gırtlağına yapışan Taylan'ı Edip sakinleştirmiştir. Ayrıca partiye gelmeyen ve Burcu'nun " Pelini öldürdüm " laflarına itibar eden Arzu o kadar üzülür ki içten-içe kahrolur.

Taylan - Merve

Burcu, Pelin'i bir yere kapatmıştır. Ama Pelin bu durumdan kurtulup partiye gelmiştir. Oya ise bu durumlara son vermek için Pelin-Merve-Arzu'yu odasına çağırıp yüzleşmek istemiştir. İşler her zamanki gibi istediği gibi olmayan Oya kendini büyük bir savaşın içinde bulur. Tabir-i Caizse taş üstünde taş kalmaz. Bu kavgayı duyan kocalar ve Edip Hoca koşarak yanların gider.

Peki kimler mi öldü ? Elif ve Edip

Burcu'nun Arzu'yu zehirlemek için hazırladığı limonatayı içen Elif araba kullanırken beklenmedik bir anda kriz geçirir ve ölür. Asıl o merakla beklediğimiz pencereden düşen kişi ise Edip Hoca'dır. Edip Hoca'yı kim attı pencereden o ise 2. sezona kalmıştır.


Aslında ben dizinin tamamen Edip'in dilinden anlatılması ve birden Merve'ye aşk beslemesinden dolayı okları Edip'e çevirmiştim. Çünkü 2. sezon için malzemeler gerekiyordu.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder