6 Temmuzda Vizyona Girecek Olan Fimler

6 Temmuz Vizyon Filmleri
6 Temmuz Vizyon Filmleri

Bu yazımda sizlere 6 Temmuz'da vizyona girecek olan filmlerden ; " Ant - Man ve Wasp, Dua Et Kardeşiz, Hayat Okulu, Hayalet Hikayeleri, Kaptan Dandun, Zama ve Karantina XII " bahsedeceğim.

1) Ant - Man ve Wasp

Yönetmenliğini Peyton Reed'in üstlendiği film, Bilim Kurgu - Aksiyon türünden ve 118 dakika. Oyuncu kadrosunda ise ; Paul Rudd, Evangeline Lilly ve Michael Douglas yer almaktadır. Scott Lang hem bir baba hemde Ant-Man olmayı bir arada yürütmektedir. Taa ki Hank Pym ve Hope van Dyne onu yardıma çağırana kadar. 

Fragmanı

2) Dua Et Kardeşiz

Toplamda 97 dakika olan film, Komedi türünden ve yönetmen koltuğunda ise Hamza Yazan oturuyor. Gökhan Demir, Eray Kaman, Ayhan Taş'ın rol aldığı filmin konusu ise ; Zengin bir ailenin çocuğu olan Tuğrul arazilerinden yol geçeceğini öğrenir ve annesine söyler. Annesi diğer oğlu olan Ömer'e haber verir ve 2 kardeş bu işin peşine düşerler.

Fragmanı

3) Hayat Okulu

Hem Dram hemde Komedi türünden olan film, 116 dakika. Yönetmenliğini Nicolas Vanier'in üstlendiği filmin oyuncuları ise ; Farnçois Cluzet, Jean Scandel, Eric Elmosnino'dur. 1920'li yıllarının Fransa'sını yansıtan filmde Paul, yetimhanede kalan bir küçük çocuktur. Paul'un evlat edinilmesi ve kaçak avcı ile tanışma maceralarını anlatıyor. 

Fragmanı

4) Hayalet Okulu

Yönetmenliğini Andy Nyman ve Jeremy Dyson'un üstlendiği film, Dram-Komedi türüne ait ve 98 dakika. Başrollerinde ise ; Martin Freeman, George Mackay, Andy Nyman yer almaktadır. Filmde söz edilen Profesör Goodman, hayaletlere - ölümden sonrası hayata inanmayan biri fakat mezarın ötesinden gelen mektupla her şey Goodman için değişecektir.

Fragmanı

5) Kaptan Dandun

Animasyon - Macera türündeki film, 73 dakika. Yönetmenliğini ise ; Hubert Weiland ve Jan Stoltz üstlenmiş. Kaptan Dandun, Mikey, Bonnie ve diğer mürettebatının ; Dandun gemisi ile denize açılma macerasını konu almış. 
Fragmanı

6) Zama

2017 yılı yapımı olan filmin yönetmen koltuğunda Lucrecia Martel'i görüyoruz. Ayrıca Dram türünden olan film, 115 dakika. Daniel Gimenez Cacho , Lola Duenas'ın rol aldığı film, Don Diego de Zama'nın Buenos Aires'e atanmayı beklerken kendini bir haydudu bulma yolunda bulmasını işliyor.

Fragmanı


7) Karantina XII

Korku-Gerilim türündeki film, 88 dakika. Yönetmenliğini Can Varol'un üstlendiği filmin konusu ise ; Profesörün , Mina-Anıl-Berna-selin ve Batu adındaki öğrencilerini ıssız bir adaya göndermesini konu alıyor.

Fragmanı




Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder