Aksiyona Doymuş Film : Gökdelen [ Skyscraper ]

Skyscaper Filmi
Skyscaper Filmi

Gökdelen yani Skyscraper adında birçok film yapıldı. Ama bahsettiğimiz 2018 yapımı bir film. Şimdi  biraz Gökdelen filminin IMDB puanı - oyuncuları - konusundan - nasıl bir film olduğundan bahsedelim, ayrıyeten Gökdelen filminin incelenmesi ve yorumlanmasını da yapalım :

Gökdelen Filminin Oyuncuları ve Konusu

Gökdelen Filmi Frgman

Yönetmenliğini Rawson Marshall Thurber'in üstlendiği film, Aksiyon - Gerilim türünden ve yaklaşık 1 saat 43 dakika. Başrollerinde ise ;

- Dwayne Johnson [ Will Sawyer ]
- Neve Campbell [ Sarah Sawyer ]
- Chin Han [ Zhao Long Ji ] bulunuyor. 

Kuşkusuz ki " Dwayne Johnson "ı zaten tanımayan yoktur. Johson, Hızlı ve Öfkeli film serisi ile başlayan ve bitmeyen bir üne sahip olduğunu söylemeliyiz.

Konusundan bahsedecek olursak ; Will Sawyer, eskiden FBI rehine kurtarma ekibinin lideridir, şu an ise Zhao'nun sahip olduğu o meşhur Gökdelen'in güvenliğindeki en etkili kişi olarak görev yapmaktadır. Ayrıyeten doktor olan eşi Sarah ve iki kızı ile Gökdelen'de yaşamaktadırlar. Gökdelen'in ansızın alevler içinde kalması sonucu, tüm suç Will'e yüklenir. Will'in işi artık çok zordur. Çünkü Gökdelen'de yaşayan ailesini kurtarmak ve kendini aklamak hiç de kolay olmayacaktır.

Gökdelen Filminin İncelenmesi

Gökdelen Filmi
Gökdelen Filmi

Film gerçekten aksiyonu tamamen içinde barındırıyor. Fakat aksiyon barındırıyor diye muhteşem bir filmdi denilemez. Yaz aylarında izleyebileceğiniz, beklentiyi fazla tutmadan aksiyona doyabileceğiniz bu filmde benim eleştirebileceğim tek nokta varsa başrollerin dışındaki oyuncuların, sanki sağdan - soldan toplanmış gibi amatör oyunculuk sergilemeleriydi. Onun dışında dediğim gibi izleyip, güzel vakit geçirebilirsiniz 💁



Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder