Yaşamayanlar : Türkiye'nin İlk Vampir Dizisinin Tanıtımı Yayınlandı !

Yaşayamayanlar - Türkiyenin İlk Vampir Dizisi
Yaşamayanlar - Türkiye'nin İlk Vampir Dizisi

Yaşamayanlar' [ Türkiye'nin ilk vampir dizisi ] ın tanıtımı yayınlandı. BluTv'de izleyicisi ile buluşacak Yaşayamayanlar, vampir dizisinin konusu - ne zaman başlayacağı - Yaşamayanlar dizisinin oyuncuları ve tanıtımı ile ilgili bilgileri bu yazımda bulabilirsiniz.

Yaşamayanlar Dizisi Tanıtım

Birçok farklı yapımı [ Masum- 7 Yüz - Sıfır Bir ] bünyesinde bulunduran BluTv, fantastik bir proje ile Türkiye'nin ilk vampir dizisi olan " Yaşamayanlar " ın yapımını üstlendi. Çekimleri geçen ay tamamlanan ve Eylül ayında başlayacak olan diziden bir de tanıtım yayınlandı.


Yaşamayanlar Dizisi Oyuncu Kadrosu


Mia - Dmitry

Başrollerinde; Elçin Sangu [ Mia ] - Kerem Bürsin  [ Dmitry ] - Birkan Sokullu [ Numerl ] ve Selma Ergeç [ Karmen ] bulunmaktadır. Yönetmenliğini ise yine BluTv özel yapımlarından tanıdığımız "7Yüz " dizisinin yönetmeni Alphan Eşeli üstlenmektedir. Senaryosu ise Şamil Yılmaz'a aittir.

Yaşamayanlar Dizisinin Konusu

Dmitry, tarihin en güçlü vampirlerinden biridir ve Mia'yı vampire çeviren kişidir. Mia'da, Karmen'in desteği ile İstanbul'a gelir. Amacı Dmitry'i öldürüp yeniden insan olmaktır. Fakat Mia'nın kafasındaki planlar pek tutmayacağı için Karmen ile ittifak kurarlar. Dizinin ana konusu ise " Vampirler ve İnsanlar " arasındaki savaştır. 

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder