Kadın Dizisi : Yeni Sezon

Kadın Dizisi
Kadın Dizisi

Türkiye'nin dizi sektöründeki kalitesini yükselten yapıtlarından biri olan " Kadın " dizisi dün akşam Fox TV'de yayınladı. Yayınladığı her Salı reytingleri yüksek olan dizi sezona yine mükemmel bir şekilde başladı diyebiliriz. Ayrıca dizi bünyesine 3 tane de yeni oyuncu kattı. Bu oyuncuları yazının devamında bulabilirsiniz. Şimdi gelin hep beraber Kadın dizisinin 1. sezonunda neler oldu bir hatırlayalım:

Kadın Dizisi 1. Sezonda Neler Oldu ?

Kadın Dizisi 1. Sezon
Kadın Dizisi 1. Sezon

Bahar, küçük yaşta annesinin onu terk etmesi üzere babasının ve babaannesinin ona bakmasıyla büyüyen bir genç kızdır ve günün birinde Sarp adlı bir erkekler tanışır. Bahar ve Sarp evlenirler. Nisan adlarına güzel bir kızları olur, ayrıca Bahar Doruk'a hamiledir. Sarp bir gün Bahar'ı annesi ile barıştırma düşüncesi ile Bahar'ın annesini ziyaret eder fakat eve dönerken vapurdan düşen Sarp'ın öldüğü iddia edilir. Bunu duyan Bahar resmen yıkılır çünkü Sarp onun için resmen yaşamakla aynı kavrama gelmektedir. Çok acı çekmesine rağmen Bahar mecbur ayakta durmalıdır çünkü pırıl - pırıl 2 çocuğa sahiptir. Onları okutmak - büyütmek için canla - başla çalışır. Daha sonra öğrenir ki annesinin ikinci eşinden olan Şirin ile Sarp'ın aralarında bir şeyler geçmiş. İlk başta inanmaz fakat bu onu resmen bitirir. Bu sırada Bahar'ın ilik kanseri olduğu ortaya çıkar ve annesinin ikinci eşi olan Enver ona ve torunlarına bakmak için Bahar'a taşınır. Bu arada Sarp ölmemiştir, Alp adında kendine yeni bir hayat kurmuş ve Pırıl ile evlenmiştir. 2 tane de ikiz çocuğu olmuştur.

Kadın Dizisi Sezon Finalinde Neler Oldu ?

Kadın Dizisi 1. Sezon
Kadın Dizisi Sezon Finali

Sarp'ın yaşadığını öğrenen Enver onunla bir görüşme ayarlar. Fakat görüşme istedikleri gibi gitmez. Yeni hayatında Alp olarak bilinen Sarp'ın yeni eşi Pırıl'ın babası Enver'in peşine adam takar ve bunu kaldıramayan Enver kalp krizi geçirir. Ayrıca Sarp'ın annesi Bahar ve çocukların yaşadığını bildiği için yine Pırıl'ın babası tarafından öldürülür. Asıl sezon finalinin en güzel yanı Doruk, babasını görür ve ona baba der.

Kadın Dizisi Yeni Sezon

Kadın Dizisi 1. Sezon
Kadın Dizisi Yeni Sezon

Yeni sezonda karşımıza 3 oyuncu çıkıyor:

1) Nezir : Hakan Karahan

2) Nezir'in sağ kolu Azmi : Kuzey Yücehan

3) Evrim Doğan

Yeni sezonda anladığım kadarıyla bol - bol Sarp'ın vapurdan düştükten sonra nasıl Alp olduğunu, Pırıl ile nasıl evlendiğini ve Bahar - çocukları neden ölü olarak bildiği işlenecek gibi duruyor.

❗ Ayrıca " Ufak Tefek Cinayetler : Yeni Sezon " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşayan bir mühendis.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder