Ufak Tefek Cinayetler : Yeni Sezon

Ufak Tefek Cinayetler Yeni Sezon
Ufak Tefek Cinayetler Yeni Sezon
Ufak Tefek Cinayetler sezon finalinden sonra 33. ve 34. bölümü ile ekranlara gelen " Ufak Tefek Cinayetler Yeni Sezon " da neler oldu - konusunda değişiklikler var mı ? Ufak Tefek Cinayetler Burcu - Avukat - Ayşe - Arzunun kızına ve evine ne oldu - Ufak Tefek Cinayetler çekildiği ev ve yerler - Ufak Tefek Cinayetler Emre Çelen ve El Turco kim ?

- Okumaya devam edin. Çünkü gönlümüzün efendisi geldi 🌸 Öncelikle eğer " Ufak Tefek Cinayetler Sezon Finali " hakkında aydınlanmak istiyorsanız. " Ufak Tefek Cinayetler : Ölenler Kim ? " yazımı okuyabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Yeni Oyuncuları

Ufak Tefek Cinayetler, 33. bölümü ile yeni sezona merhaba dedi. Merhaba derken kadrosuna da 2 önemli kişiyi almış : Emre Çelen karakterine bürünmüş olan Ushan Çakır ve El Turco nam-ı diğer Kerim Adil Sağlam yani Osman Sonant. Bu 2 karakter özellikle El Turco, diziye oldukça tat katacak gibi görünüyor.

Ushan Çakır [ Emre Çelen ] : Dizi de Burcu'nun yeni sevgilisi olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca Pelin - Taylan - Merve üçlüsünün liseden arkadaşları. Oldukça genç bir o kadar da zengin olan Emre'yi Pelin hiç sevmiyor. 
Emre Çelen
Emre Çelen
Osman Sonant [ Kerim Adil Sağlam ] : Et imparatorluğuna sahip, oldukça karizmatik ve bir o kadar da tehlikeli olan El Turco, diziye oldukça renk katacak gibi.

Kerim Adil Sağlam
Kerim Adil Sağlam

Ufak Tefek Cinayetler Dizisi Yeni Sezonunda Neler Oluyor ?

Ufak Tefek Cinayetler Yeni Sezon
Ufak Tefek Cinayetler Yeni Sezon
Oya'nın Deniz adında oğlu olmuş ama Serhan hala Merve'den boşanamamış. Ayrıca 3 sister yani Arzu - Pelin - Merve Oya'ya bu durumdan ötürü cephe almış. Polis ölümüne Edip ve Elif cinayetini aramakta, ayrıca yeni oyuncularda farklı farklı konularda Ufak Tefek Cinayetler işlemeye başlamış bile.




Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder