Bodyguard : Bu Diziyi Kesinlikle İzleyin - İzlettirin !

Bodyguard Dizisi
Bodyguard Dizisi

Bomba etkisi yapan Bodyguard dizisi oyuncuları - konusu - kaç bölüm ayrıca Bodyguard dizisi bitti mi - nasıl bir dizi - yorumlaması - analizi. 2 günde hemen bitirdiğim 1 sezon 6 bölümden oluşan bu diziyi gerçekten çok sevdim ve sizinde izlemenizi istiyorum. Şuna da eminim bu diziye benim sayemde başlarsanız, teşekkür edeceksiniz.🙈 Öncelikle şunu söyleyeceğim dizinin 1 bölümü min 55 dakikadan oluşuyor ve her bölümü sinema tadında. Ayrıca bu dizide yakından tanıdığımız Game of Thrones'un Robb Stark'ını ve Peaky Blinders'ın Ada Shelby' sini görüyoruz.

❗ Çok yakında " Peaky Blinders " yazısı geliyor.

Bodyguard Dizisi Oyuncuları

Drama - suç dizi kategorisinden karşımıza çıkan bu dizi, bir devletin yöneticilerini el aldığı için baya bir oyuncu kitlesine sahip. Ama bizi ilgilendiren ve olayların ortasında olan 2 kişiye dikkatimizi vereceğiz.
David Budd
David Budd

Richard Madden [ David Budd ] : 2 çocuk sahibi olan David, karısını çok sevmektedir. Fakat David'in çeşitli bunalımları yüzünden evlilikleri bir süre askıya girmiştir. Ayrıca David, işinde de oldukça başarılı bir Çavuş'tur. Devleti için Afganistan'da çeşitli operasyonlara katılmış hem asker hem de polistir. [ David'in aksanı cidden çok güzel. ]

Julia Montague
Julia Montague

Keeley Hawes [ Julia Montague ] : Julia, devletin İç İşleri Bakanı ve gelecek seçimlerde Başbakanlığa oynama potansiyeli olan tek kişi. Ayrıca meslektaşları tarafından da bu liderci tarafı hiç sevilmiyor.

Bodyguard Dizisi Konusu

Bodyguard Dizisi
Bodyguard Dizisi

David, çocukları ile tren yolculuğu yaparken, deneyimlerinden yola çıkarak bir şüpheli bir kişi fark eder ve bu durum onu canlı bombaya götürür. David bu canlı bomba olayının çözülmesine yardımcı olarak kendini bir anda İç İşleri Bakanı'nın özel koruyucusu olarak bulur. Buradan sonrasını anlatamam hatta bunlar bile spoi oldu. Çünkü dediğim gibi her bölümü güzel - heyecanlı - şaşırtıcı o yüzden bu yazım bu kadar. Lütfen izleyin hatta benim sayemde eğer bu diziyi keşfetmişseniz, izledikten sonra lütfen yorum bırakın görüşlerinizi 😇

❗ " The Haunting of Hill House [ Tepedeki Ev ] Konusu " yazımı da okuyabilirsiniz.


Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder