Alfa Kurt [ Alpha ] Nasıl Bir Film ?

Alfa Kurt Nasıl Bir Film
Alfa Kurt Nasıl Bir Film

Yabancı film Alfa Kurt [ Alpha ] nasıl film - Alfa Kurt film fragmanı - Alfa Kurt filmi yorumları ve konusu. Yaklaşık 1 saat 36 dakikadan oluşan bu film, Albert Hughes yönetmenliğinde çekilmiş. Türü olarak ise macera ve drama giriyor. Gerçek hayattan esinlenerek sinemalara aktarılan bu film izlenmeye değer.

Alfa Kurt Filmi Oyuncuları

Alfa Kurt Oyuncuları
Alfa Kurt Oyuncuları

Kodi Smit - McPhee [ Keda ] : 20. yüzyılda önemli bir kabilenin tek evladı olan Keda, annesi ve babasının en değerlisi diyebiliriz. Ayrıca da babasından sonra kabileyi yönetecek tek kişi. Keda, kendini içinde savaşçı ya da avcı ruhu olmayan biri olarak yansıtsa da aslında tam tersi bir kişiliği olduğunu göstermiştir.

Alfa Kurt : Alfa kurt, tüm kurt sürülerinin başını çeken kurt çeşididir. Yırtıcı ve savaşçı ruhu ile bilinir. Filmde ise başrolü üstlenen Alfa kurt, uysal ve dostçul bir şekilde bize yansıtılmıştır.

Alfa Kurt Filmi Konusu


Alfa Kurt Konusu
Alfa Kurt Konusu

Avlanarak hayatta kalan bir kabileyi konu olan film, kabile başının oğlu Keda ve diğer kabile erkeklerin  avlanmaya gitmesinin arkasını konu alıyor. Keda'nın ansızın bir hayvan tarafından saldırıya uğraması ve babasının onu öldü kabul etmesinin arkasından Alfa Kurt ile hayatta kalma mücadelesi olarak konusunu özetleyebilirim. Filmi ben daha sinemalarda fragmanını gördüğümde çok merak etmiştim, ayrıca da gerçek hayattan alınması bana daha çok merak uyandırmıştı. Yeni izlemeye fırsatım oldu, izlemenizi öneriyorum 😇

❗ Ayrıca " Upgrade Filmini Yorumluyorum " içeriğimi de okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder