Burçların En Değişik Takıntıları

Burçların En Değişik Takıntıları
Burçların En Değişik Takıntıları

Her burcun kendine özgü değişik daha doğrusu ilginç takıntıları vardır. Bunlar her birini aslında kendi burcunda özgün özellik sağlamasına yarar. " Burçların Takıntıları Neler ? " " Burçların Takıntılı Özellikleri " nelermiş gelin hep beraber aydınlanalım :

Burçların En Değişik Takıntıları



Koç Burcu : Takıntıları arasında en dikkat çekici özelliği " liderlik " olan koç burcu, kazanamama - başaramama gibi olasılıkları asla kabul edemez.

Boğa Burcu : " Para " takıntısı ile bilinen bu burcun zenginlik ve para gibi maddi şeylere önem vermesi onu biraz duygusuz gösterebilir.

İkizler Burcu : " Bilmişlik " takıntısı ikizler burcunu oldukça itici yapar. Ayrıca istediği zaman istediğine ulaşma isteği de takıntıları arasındadır.

Yengeç Burcu : Duygusallığı ile bilinen bu burç, " çok sevme " takıntısı vardır. Yani her ilişkide en çok sevenin kendisi olduğunu düşünür.

Aslan Burcu : En büyük takıntısı " ilgi " olan burç, her zaman övülmek ve sevilmek ister. Her girdiği ortamda en sevilen olmak ister.

Başak Burcu : Tabi ki de " temizlik " takıntısı olan başak grubunun diğer takıntısı ise her şeye mantık aramasıdır.

Terazi Burcu : Belki de tüm burçlar arasında en güzel takıntıya sahip olan bu burcun takıntısı " haksızlık " asla ama asla haksızlığa gelemez.

Akrep Burcu : " Kin tutma " takıntısı olan bu burca yanlış yaptığınızda hayatı size resmen zehir eder.

Yay Burcu : Burcunun genel özelliğini yansıtan yay burcunun " özgürlük " takıntısı vardır ve özgürlüklerine gölge düşmesine asla izin vermez.

Oğlak Burcu : " Kontrol etme " takıntısı olan oğlaklar, her şeyi kontrol etmek ister. Resmen kontrol manyağıdır.

Kova Burcu : Çok değişik takıntısı olan kovalar, " kendinden zeki olanlara " takıntısı vardır. Ayrıca tembelliği hiç sevmezler.

Balık Burcu : En büyük takıntısı " kendi " olan bu burç, durmadan kendiyle uğraşır.

❗ Ayrıca " Burcunuzun Gıcık Yönlerini Biliyor Musunuz " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşayan bir mühendis.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder