Chilling Adventures of Sabrina Hakkında Bilgi

Chilling Adventures of Sabrina Hakkında Bilgi
Chilling Adventures of Sabrina Hakkında Bilgi


Chilling Adventures of Sabrina'nın konusu - oyuncuları - hangi yılda geçtiği - comic ve Chilling Adventures of Sabrina a midwinter's tale hakkında sizleri bilgilendireceğim. Öncelikle Sabrina karakteri bir çizgi film dergisinden hayatımıza 90'lı yıllarda dahil olan bir diziydi. Yanlış hatırlamıyorsam ATV kanalında yayınlanıyordu. Daha sonra Türkler bunu aldı küçüklüğümüzün dizisi olan " Acemi Cadı " ya uyarlayarak önümüze servis ettiler. Chilling Adventures of Sabrina, Netflix'de 1 sezon 10 bölümden oluşmak üzere 2018 yılında çıkarıldı. Dizinin bir bölümü 50 dakikadan fazla sürüyor hatta bu dizi o kadar ilgi görmüş olunacak ki daha 2 gün önce yani 14 Aralık'ta " Chilling Adventures of Sabrina : Yılbaşı Özel " bölümü çıktı.

Chilling Adventures of Sabrina Oyuncuları

Chilling Adventures of Sabrina Oyuncuları
Chilling Adventures of Sabrina Oyuncuları

Kiernan Shipka [ Sabrina Spellman ] : Yarı ölümlü - yarı cadı olan Sabrina, babası ve annesinin vefatı üzerine Teyzesi Zelda - Hilde - kuzeni Ambrose ile yaşamaktadır. Çok zeki ve her şeyi araştıran biri olarak karşımıza çıkıyor.

Ross Lynch [ Harvey Kinkle ] : Sabrina'nın sevgilisi, ayrıca okuldan arkadaşı. Bu Harvey'in cadılarla bir şekilde ilgisi bulunmaktadır.

Lucy Davis [ Hilde Spellman ] : Sabrina'nın teyzesi ve Zelda'ya göre daha uysal ve düşünceli birisidir.

Miranda Otto [ Zelda Spellman ] : Sabrina'nın teyzesi. Oldukça otoriter ve ben yaparım - ben ederim tarzında bir insan.

Michella Gomez [ Madam Satan ] : Sürekli Sabrina'yı izleyen ayrıca onun okulunda müdüriye olarak çalışan kişidir.

Chance Perdomo [ Ambrose Spellman ] : Sabrina'nın kuzeni ve zamanında işlediği suçlardan dolayı evden çıkmama gibi bir cezası bulunmaktadır.

Chilling Adventures of Sabrina'nın Konusu

Chilling Adventures of Sabrina Konusu
Chilling Adventures of Sabrina Konusu

Annesi ve babasının ölümünden sonra teyzeleri ve kuzeniyle yaşayan Sabrina, hem ölümlü hemde cadıdır. Bu özelliklerinin farkında olan ama dünyada hayatını ölümlü gibi yaşayan Sabrina'nın artık tamamen cadı olma vakti gelmiştir. Fakat Sabrina, sevgilisi ve arkadaşlarını bir daha görmeyeceğini bile - bile cadı olacak mıdır ? Dizi güzel - eğlenceli. Bana çocukluk yıllarımı hatırlatması ve böyle eğlenceli beni izlerken mutlu etti. Böyle ahım - şahım bir dizi mi peki ? - Hayır. Benim diziye IMDB puanım : 7.7 

❗ Ayrıca " Hakan Muhafız [ The Protector ] " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder