Hakan Muhafız [ The Protector ] : İlk Bölüm İncelemesinden Tam Not Aldı

Hakan Muhafız [ The Portector ] : İlk Bölüm İncelemesinden Tam Not Aldı
Hakan Muhafız [ The Protector ] : İlk Bölüm İncelemesi

Hakan Muhafız [ The Protector ] ne zaman - saat kaçta başlıyor, derken Netflix'de bugün saat 11:00' da 1. sezonu 10 bölümden oluşmak üzere yayınlandı. Hakan Muhafız [ The Protector ] konusu - hakkında - oyuncuları ve hangi kitaptan uyarlama olduğunu sizlerle paylaşacağım. Öncelikle şunu söylemeliyim ki Netflix gibi dünyanın her yerinden izlenen ve popülerliğini artırmış olan bu platformda " İlk Türk Netflix Dizisi " ni çıkarmamız beni oldukça onure ediyor. Ki ikinci Netflix dizimiz de Beren Saat'in başrolüyle yolda..

Hakan Muhafız [ The Portector ] : İlk Bölüm İncelemesi
Hakan Muhafız [ The Protector ] : İlk Bölüm İncelemesi

Neyse şimdi biz konumuza geri dönelim. Bundan 1 ay önce " Hakan Muhafız [ The Protector ] " fragmanı yayınlandı ve ben dedim " - Kesinlikle olmamış.. " ama yineden de kendimi güncel tutmak için bu dizinin ilk bölümünü izleyip sizi aydınlatıcı bilgiler yazmak istedim. İlk bölümünü izledim ve ben gerçekten Türk standartlarımıza göre cidden sevdim, ama şunu da söylemek istiyorum tüm sezonu izleyip fikirlerimin değişebileceğini ve insan olduğumu için düşüncelerimin de değişebileceğini hatırlatmak isterim..

Hakan Muhafız [ The Protector ] 1. Bölüm İncelemesi

Hakan Muhafız [ The Portector ] : İlk Bölüm İncelemesi
Hakan Muhafız [ The Protector ] : İlk Bölüm İncelemesi

Dizi, İpek Gökdel'in 2016 yılında yazdığı "KaraKalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi kitabından esinlenerek uyarlanmıştır.

Oyuncular :

-  Çağatay Ulusoy [ Hakan ] 

- Ayça Ayşin Turan [ Leyla ]

- Hazar Ergüçlü [ Zeynep ]

- Okan Yalabık [ Faysal ]

İlk olarak dizide Hakan, öz annesi ve babası ölen ama onu sahiplenen bir Kapalı Çarşı esnafının yanında büyümüştür. Tek hayali The Faysal'ın başında olan Faysal Bey gibi bir yere ve üne sahip olmaktır. Leyla ise The Faysal'da kondinatördür ve bir gün Hakan orada iş başvurusu yapar. Öz geçmişini sıradan bulan Leyla onu küçümser ama belki de Hakan'ın yaptığı bir şey ona orasının kapısını açıcaktır. Hakan'ın yanında büyüdüğü babasının elinde çok değerli bir şey vardır ve bazı kişiler onun peşindedir.. Fazla spoiler vermemeye çalıştım..

Hakan Muhafız [ The Portector ] : İlk Bölüm İncelemesi
Hakan Muhafız [ The Protector ] : İlk Bölüm İncelemesi

Sürekli Netflix dizileri - belgeselleri - filmleri izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim ki dizi gerçekten buram - buram biz kokuyor. İşte İstanbul'un kritik güzellikleri [ Ayasofya - Kapalı Çarşı vb.] gibi yerlere önem verilmiş. Ayrıca sürekli dillerde Osmanlı'nın olması da güzel bir şey.. İlk başta sanki böyle Keloğlanımsı bir melodi çalıyor oda benim hoşuma gitti açıkçası.. Netflix dizilerinde olduğu gibi en yüksek İstanbul evlerini çekimlere katmışlar bu da ortak bir nokta diyebiliriz. Tek sevmediğim şey rap şarkılar ama bu benim kişisel görüşüm ve zevkim tabiki.. Onun dışında Çağatay'ın oyunculuğunu da cidden sevdim.. İlk Bölümden Tam Not Aldı 👍

❗ Ayrıca " Narcos Mexico : En İyi Narcos Sezonu Mu " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder