Küçük Bir Rica [ A Simple Favor ] Filmini İzlemeli Miyiz ?

Küçük Bir Rica [ A Simple Favor ] Filmini İzlemeli Miyiz
Küçük Bir Rica [ A Simple Favor ] Filmini İzlemeli Miyiz

Küçük Bir Rica [ A Simple Favor ] filminin IMDB olarak 7'nin üzerinde olduğunu belirterek, Küçük Bir Rica filmini yorum - konusu ve oyuncularından bahsedeceğim. Film de bize Oscar ve Altın Küre adayı Anna Knedrick ve " Gossip Girl " ile hayatımıza karışan güzel oyuncu Blake Lively eşlik ediyor.

Küçük Bir Rica [ A Simple Favor ] Filmi Oyuncuları

Küçük Bir Rica [ A Simple Favor ] Oyuncuları
Küçük Bir Rica [ A Simple Favor ] Oyuncuları

Anna Kendrick [ Stephanie Smothers ] : Stephanie, eşi ölmüş ve tek çocuğuyla kalan genç bir anne ve çocuğuyla ilgilenmekten çok hoşlanıyor. Ayrıca bir vlog sayfası var ve orada yaptığı yemeklerin yanı sıra başından geçen olayları anlatıyor.

Blake Lively [ Emily Nelson ] : Güzel ve akıllı iş kadını. Ailesiyle ve çocuğuna fazla zaman ayırmayan Emily, çok kurnaz bir zekaya sahip ve doğru - düzgün hiç arkadaşı yok.

Henry Golding [ Sean Townsend ] : Emily'nin eşi olan Sean, bir zamanların çok iyi yazarı iken Emily ile hayatları birleştiğinde yazarlığı bırakmış.

Küçük Bir Rica [ A Simple Favor ] Film Konusu

Küçük Bir Rica [ A Simple Favor ] Konusu
Küçük Bir Rica [ A Simple Favor ] Konusu

Stephanie ve Emily'nin çocukları aynı okula gidiyor ve ikisi okul çıkışı çocuklarını almaya geldiklerinde tanışıp hooop Emily'nin evine bir şeyler içmeye gidiyorlar. Bu ikili muhteşem hızla yakın arkadaş olma yolunda ilerliyorlar. Tabi bunda Stephanie'nin sakinliği ve Emily'nin hiç arkadaşı olmaması etki ediyor. Ve bir gün Emily, Stephanie'yi arıyor ve diyor ki " Senden Küçük Bir Ricam Var " işte her şey buradan sonra başlıyor. Emily'nin küçük ricasından sonra kayboluyor ve Stephanie - Sean ile onun peşine düşerken neler oluyor ? Eğer böyle ben eğleneyim izlerken ama birazda film akıcı olsun diyorsanız izleyin, tabi erkeklerin pek tarzı değil onu da söylemek de fayda var.

❗ Ayrıca " Müslüm Filmi Hakkında " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder