Vikings 5. Sezon 11. Bölüm'de Neler Oldu ?

Vikings 5. Sezon 11. Bölüm'de Neler Oldu
Vikings 5. Sezon 11. Bölüm'de Neler Oldu

Gönüllere taht kurmuş, herkesin " Vikings 5. sezon 11. bölüm ne zaman " diye arattığı dizi artık bizlerle buluştu.Öncelikle şunu söyleyim bu yazı spoiler içerebilir, izlemediyseniz eğer okumayı hemen şu an bırakabilirsiniz.

Diziyi o kadar özlemişiz ki yeni bölümün 44 dakikadan oluşması bizi oldukça üzdü. Üstelik 5. sezon Ivar - Ivar diye tuttursak da sanki Bjorn'ün ve Lagertha'nın yenilmesi de kalplerde küçükte olsa bir burukluk yarattı. Akıllarda ki asıl soru " Rollo neden Bjorn ve Lagertha'ye ihanet etti ve Ivar'a yardım etmişti ? " işte  bu soru cevaplarını bu bölümde buluyor fakat bana göre şahsen geçerli bir sebep değildi Rollo'nun gösterdiği gerekçe. Rollo'nun gerekçesini sizlerle paylaşmayacağım çünkü bu spoilerin spoisi derecesinde bir durum olur. 

Vikings 5. Sezon 11. Bölüm'de Neler Oldu
Vikings 5. Sezon 11. Bölüm'de Neler Oldu

Tabi birde Floki vardı hatırlayacağınız üzere.. Floki, Tanrıların Şehri diye adlandırdığı yerde bir düzeni tutturamadığı gibi kendine de düşmanlar edindi ve bu onun yoksa sonunu mu getirecekti ?Aethelwulf'un ölümünden sonra kral seçilen Athelstan'ın oğlu ülkesini yeni Vikings saldırısına korumak için yeni yöntemler denemektedir. Bishop ise Bjorn ve Lagertha'ı korumak için onları İngiltereye götürmüştür.

❗ Ayrıca " Bodyguard : Bu Diziyi Kesinlikle İzleyin - İzlettirin " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

1 yorum