Creed II : Efsane Yükseliyor Filmi Beklentileri Karşılıyor Mu ?

Creed II : Efsane Yükseliyor Filmi Beklentileri Karşılıyor Mu 

Creed  II : Efsana Yükseliyor filmi oyuncuları - nasıl bir film -konusu - yorum ve eleştirileri hakkında bu yazım da bol bol konuşacağım. Creed II filmi I. filminin devamı niteliğindedir. Creed 2015 yılında yayınlanmıştı ve Rocky Balboa beyazperde de karşımıza tam 7. kez çıkma şansı bulmuştu. Bu film hem Rocky'nin devam filmi niteliğinde hem de Creed'in ilk filmiydi. İlk filmde hatırlayacağınız üzere Creed ring de yeniliyordu ve gönüllerin şampiyonu oluyordu.

Creed II : Efsane Yükseliyor Filmi Oyuncuları

- Michael B. Jordan : Adonis John Creed

- Sylvester Stallone : Rocky Balboa 

- Dolph Lundgren : Ivan Drago

- Tessa Thompson : Bianca

Creed II : Efsane Yükseliyor Filmi Beklentileri Karşılıyor Mu
Creed II : Efsane Yükseliyor Filmi Beklentileri Karşılıyor Mu 

Adonis Creed, filmin başında dünya şampiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Daha sonra müzik aşkıyla yanıp tutuşan sevgilisi Bianca'ya evlenme teklifi ediyor ve belli bir süre geçtikten sonra Bianca'nın hamile olduğunu öğreniyor. Her şey güzelce giderken birden  Creed'in babasını öldüren Ivan Drago'nun oğlu ona meydan okuyor ve ringe çağırıyor. Rocky bu duruma karşı çıkıyor, kendisini kaybetmek istemediğini ve ringe çıkmamasını söylüyor. Fakat Creed, hiç kimseyi dinlemiyor ve sonuç olarak büyük bir hezimete uğruyor..

Filmi ben sevdim çünkü içerisindeki müzik şöleni ve oyuncularının işlerini kaliteli bir şekilde yansıtması beni cezbetti diyebilirim. Hatta izlerken ki çektiğim fotoğrafı da yukarı ekledim. Zaten eğer elimde kendi çektiğim fotoğraflar varsa bunları kullanmaktan daha çok hoşlanıyorum. Filmde gecen sıradan ama öğüt verici cümlelerde oldukça fazlaydı. İzleyip kendinizi bir şeyler için gaza getirebilirsiniz. Ama unutmayın bir film ya da kitap ya da farklı şeyler insanı sadece 24 saat gaza getirebilir. Her şey kendi elinizde..


Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder