Antoloji - Dram Dizi Önerisi The Act : Ruhsal Bunaltılara Hazır Olun


Antoloji - Dram Dizi Önerisi The Act
Antoloji - Dram Dizi Önerisi The Act

Artık herkes Netflix yapımlarına yoğunlaşmışken siz bir Hulu yapımı olan The Act dizisini önce benden dinleyip sonra izlemeye ne dersiniz ? The Act dizisinin gerçek hikayesini tam bilmemek üzere HBO yapımı " Mommy Dead and Dearest " den esinlendiğini diyebiliriz. Yazının devamında ise The Act dizisinin konusu - oyuncuları - kaç bölüm olduğu - yorum ve incelemeleri bulabilirsiniz.


- " Bazen olayları çözmek için onların içinden geçmen gerekir. "

The Act dizi Hulu yapımı olup her sezonunda farklı olayları ele alacak bir dizi olarak karşımıza çıkıyor. 1. sezonu 8 bölümden oluşmakta ve bir bölümü yaklaşık 50 - 60 dakikada.  Dizinin senaryosunu Dean ve Nick Antosca yazarken yapımcıları ise Greg Shephard ve Britton Rizzio'dur. 

The Act Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Antoloji - Dram Dizi Önerisi The Act
Antoloji - Dram Dizi Önerisi The Act

- Joey King : Gypsy 

- Patricia Arquette : Dee Dee

Gyspsy, tekerlekli sandalye kullanan - vücudunda çok hastalık bulunan - ruhsal açıdan da hiç iyi görünmeyen bir küçük kız olarak karşımıza çıkıyor. Annesi ise hayatını tamamen kızına adamış tek düşüncesi o olan bir kadın. Fakat diziyi izledikçe bunun ayrıca bir gerçek hikaye olduğunu bildiğiniz için cidden böyle insanlar var mı diyorsunuz. Gyspy - Dee Dee ve daha sonra karşılaşacağınız Gyspy'nin arkadaşı.. 3 karakter de birbirinden çatlak ve manyak gibi davranışları mevcut. Kimseye acımıyor herkesin hak ettiğini bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Kimsenin elle tutulur bir tarafı yok malesef.. Diziyi izleyin ve bana hak vereceğinizi biliyorum.. Özellikle polisiye - dram - antaoloji hayranı iseniz kahvenizi alın ve başlayın derim..

❗ Ayrıca Baby Dizisi : Bitti Mi " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder