Burçların Tartışma Biçimleri

Burçların  Tartışma Biçimleri
Burçların  Tartışma Biçimleri

[ Burçların tartışma biçimleri - burçlar tartışma anında nasıl olur - yay burcu tartışma - oğlak burcu tartışma ] Bu yazımızda " Burçların  Tartışma Biçimleri " hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Burçların  Tartışma Biçimleri



Koç Burcu : Zorba. Çok agresif ve tehditkar. Tartışmada tek bir doğru vardır ve o doğru onun dediğidir. Ya onun dediği ya onun dediği. Sözünü geçirmek için bağırıp - çağırabilirsin.

Boğa Burcu : Sessizce somurtma. Tartışmakla uğraşmaz ama memnuniyetsizliğini konuşmayı reddederek gösterir. En beklenmedik anda da bir anda patlar ve çok kaba - kırıcı olabilir.

İkizler Burcu : Kayıtsız davranış. İçinde nasıl hissederse hissetsin tartışmayı kazanıp kazanmayı umursamıyor gibi gözükür. Sakini oynaması yüzünden karşı tarafı çileden çıkarır.

Yengeç Burcu : Pasif agresif. Güç ve kontrol ister ama bunu açıkça yapmaz. Oyunlar oynar ve alttan alır gibi gözükür ama taktikler yaparak sana yaptıklarını ödetir.

Aslan Burcu : Dominant. Görüşleri her zaman dinlenilsin ister. Uzlaşma aramaz - kazanmak için dilini ve mimiklerini ustaca kullanır. Rakibini bastırır.

Başak Burcu : Kategorileştirir. Kolay - kolay sinirlenmez. Mantığa ve gerçeklere dayanarak düşünür ama tartışmaya zorlanırsa tıpkı çığa dönüşen bir kar tanesi olur.

Terazi Burcu : Kaçınır. Tartışmalarla rahatsız olmayı sevmez. Tartışmaya sebep olabilecek sivrilikte davranmaktan kaçınır. Tartışmamak için elinden geleni yapar.

Akrep Burcu : Zalim. Koç gibidir ama daha detaycı. Diğerini kontrol etmek ve domine etmek ister. İsim takar, tehdit eder, sarkazm yapar.

Yay Burcu : Keşfeder. Kelimesini itinayla seçer, can yakar. Bir şekilde tartışmayı ilişkiyi canlı tutmak için kullanır. Hatta tartışmalardan kendine fayda sağlar.

Oğlak Burcu : Cool. Sakin. Başak gibi sakindir ve tartışmayı sevmez ama zorlanırsa ağzını bozar ve karşısındakinin canını en çok yakacak şeyleri söyler. Genelde sessiz kalır ve karşısındaki hiç var olmamış gibi davranır.

Kova Burcu : Boşa çıkaran. Üstüne gelindiğini hissettiğinde karşısındakinin ona saldırdığı düşünceye karşı gelir - küçümser ve karşı tarafa aynı şeyle saldırır.

Balık Burcu : Mağduru oynar. Sorumluluk almak yerine suçu başkalarına atar, reddeder, açıkça içinden geçeni söylemez. Duygu patlaması yaşayabilir.

❗ Ayrıca " Burçların En Büyük Sırları " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder