Burçların En Büyük Sırları

Burçların En Büyük Sırları
Burçların En Büyük Sırları

[ Burçların sır tutma dereceleri - seviyeleri - burçların en büyük sırları - en sırdaş burç ] Bu yazımızda " Burçların En Büyük Sırları " ulaşabilirsiniz.

Burçların En Büyük Sırları



Koç Burcu : Güvenceye ihtiyaç duyar. Sert görünerek ilerlemek ister ama alttan alta onaylanmak ister. Sert mizacının altında sevdiği insanları hayal kırıklığına uğratma korkusu yatar.

Boğa Burcu : Bazen problemin asıl kaynağının kendisi olduğunu fark edemez. Boğaz bilerek mağduru oynamaz ama bazen bütün dünya başına yıkılıyormuş gibi hisseder ve neyi yanlış yaptığını anlayamaz.

İkizler Burcu : Biriyle derin bir bağlantı kurmak ister. Onun ilgisini her zaman ve hep çekebilecek, onu olduğu gibi kabullenecek özel birini ister.

Yengeç Burcu : İşleri kendi bildiği gibi yapmayı sever. Bunu zekice hissettirmeden yapacaktır. bunu yaparken art niyeti yoktur sadece olayların onun yararına ilerlemesini ister.

Aslan Burcu : Koç burcu gibi onaylanmak ister. Dış görünüşü özgüvenden oluşur. Net ve ses getirici davranabilir ama özünde eleştiriye dayanıksızdır. Her şeyden önce, kendisi gibi olduğu için övülmek ister.

Başak Burcu : Zihni karmakarışık. Toprak burcu olarak mantıklı ve sade olmasın beklenir ama Merkür tarafından yönetilmesi hem bir nimet hemde bir lanettir.

Terazi Burcu : Hisler konusunda pek de iyi değildir. Elinden gelenin en iyisini yapar ve insanlara yardım yapmayı da öğrendi. Duyguları onun kafasını karıştırabilir.

Akrep Burcu : Yufka yüreklidir. Oldukça insan onu alıngan ve sinirli olarak tanımlasa da gerçek şu ki kırılgan iç dünyasını bir başkasına açması çok uzun zaman alır.

Yay Burcu : Kaybolmuş hissediyor. Rutine girmemek için farklı şeyler yapmaya devam ediyor ama sürekli aldığı kararları da sorguluyor.

Oğlak Burcu : Yorgun. Her zaman en iyisini yapmaya uğraşır ve ne kadar iyi iş çıkarırsa çıkarsın kendisi hakkında memnun olmuyor. Sadece hataları ve geliştirebilir eksikleri görür.

Kova Burcu : Takdir görmek ister. Toplumdan ayrı durmayı sevebilir ama bunu onu yalnızlığa da götürebilir. Herkesten farklı olma inat ve gururuna rağmen olduğu gibi sevilmek ister.

Balık Burcu : Sandığından daha zeki hatta kendi dünyasında kaybolmuş gibi gözükse de. Ona yukarıdan bakan yabancılardan kendini saklar.

❗ Ayrıca " Erkek Olarak Burçların En Belirgin Özellikleri " yazımı da okuyabilirsiniz.


Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder