Black Friday Ne Zaman | Hangi Mağaza Ne Kadar İndirim Uygular ?

Black Friday Ne Zaman | Hangi Mağaza Ne Kadar İndirim Uygular
Black Friday Ne Zaman | Hangi Mağaza Ne Kadar İndirim Uygular

Dilimize çevrilmiş hali ile Kara Cuma yani Black Fiday, bilindiği üzere her yıl belli bir tarihler arasında oluyor ve gerçekten bazen ölücü indirimler yapılarak bizleri mutlu ediyor. İşte 2019'un Black Fiday'i mağazalarda 29 Kasım online sitelerde ise 28 Kasım saat 22:00'da başlayacak. Söyleyeceğim oranlar tam değil ama herkesin beklediği ve büyük ihtimalle doğru olacak indirim fırsatlarını sizinle paylaşıyorum :

Zara : Pekçok üründe %40 indirim olacakken bazılarında net %55 indirim olması bekleniyor.

Bershka : Geçen sene çoğu ürününde %50 indirim yapan Bershka'dan bu yıl yine bu oranlarda indirim bekleniyor. En çok indirim yapa marka bence.

Stradivarius ve Pull&Bear : %20 indirim olması bekleniyor.

H&M : Açıkçası pek bir indirim beklenmiyor.

İpekyol : Bu markada baya indirim yapıyor ve %50 indirim bekleniyor.

Oysho : %40 oranında indirim bekleniyor.

Mango : Eski sezon ürünlerinde %30 indirim bekleniyor.


- Nasılsınız ? Ben bu aralar aşırı yoğunum o yüzden PembeYazılar'ı biraz dolayısıyla sizleri boşladım sanki. Neyse gönüller bir olsun 💜 Bu ara Fucking World'ü izledim ve size yazmak istediğim 2-3 film, 5-6 dizi, 3 kitap var elimden geldiğinde yazacağım ama. Sizinle bu Black Friday hakkında bir anımı paylaşmak istiyorum : 2 yıl önce Black Friday'de Zara markası çantayı kargo dahil tam tamına 25 liraya almıştım arkadaşlar, geldiğinde etiket fiyatı 297 yazıyordu. Gerçekten yalan ya da abartma değil yakın çevremde bunu biliyorlar hatta bana ölücü diyorlardı. O yüzden kovalayın bence. Bide asla mağazalardan ürün bakmayın onlineden yararlanmaya çalışın çünkü mağazalar tıklım - tıklım olur sinir krizi geçirirsiniz.


🌸 Daha fazla bilgilenmek ve eğlenmek için instagramdan " PembeYazılar " ı takip edebilirsiniz.

❗ Ayrıca " 
Fobi İsimleri ve Anlamları  " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder