Malefiz : Kötülüğün Gücü Film İncelemesi

Malefiz : Kötülüğün Gücü Film İncelemesi
Malefiz : Kötülüğün Gücü Film İncelemesi

2014 yılında tanıştığımız Malefiz filmi aradan 5 yıl geçtikten sonra " Malefiz : Kötülüğün Gücü " olarak karşımıza çıkıyor. [ Malefiz : Kötülüğün Gücü yorum - inceleme - oyuncuları - devam filmi - şarkıları ] Adından ilk acaba Malefiz kötü bir karaktere mi dönüşecek desek de izlediğimizde her şeyi anlıyoruz. Filmin yönetmen koltuğunda Joachim Ronning otururken, yapımcıları ise Angelina Jolie - Joe Roth - Duncan Henderson bulunuyor. Ayrıca o muhteşem kostümlerinin tasarımcıları ise Ellen Mirojnick.

Malefiz : Kötülüğün Gücü Oyuncuları ve Konusu

Malefiz : Kötülüğün Gücü Film İncelemesi
Malefiz : Kötülüğün Gücü Film İncelemesi

- Angelina Jolie : Malefiz

- Elle Fanning : Prenses Aurora

- Harris Dickinson : Prens Phillip

- Michelle Pfeiffer : Kraliçe Ingrith

- Sam Riley : Diaval

Malefiz ve Aurora arasındaki anne - kız mı yoksa farklı bir ilişki çeşidi mi şeklinde aklımıza soru işaretleri bırakan film, Kötülüğün Gücü'nde bunu konu almıştır. Daha doğrusu Aurora'nın Phillip ile evlenmeye karar vermesi periler ve insanlar arasında barışı sağlayacak ve her iki tarafta mutlu bir şekilde hayatllarına devam edeceklerdi. Aurora'yı yalnız bırakmayarak Phillip'in ailesiyle tanışma yemeğine gider ve orada gelişen olaylar Malefiz ile Aurora arasında ayrılıklara neden olur. Yeni bir savaş başlamıştır ve bunun galibi kim olacaktır ?

İzlemeli miyiz Derya?
Evet izlemelisiniz. Baya akıcı bir filmdi ve eğlneceliydi böyle insanı rahatlatan bir yapısı vardı sanki çizgi film izliyormuş gibi. GOT'ın ekmeğini bu filmde yemiş ama benzerlikler vardı sonlara doğru Malefiz'in Kraliçe Ingrith'e boynuz göndermesi de güzeldi . Ben sevdim izleyebilirsiniz.

🌸 Daha fazla bilgilenmek ve eğlenmek için instagramdan " PembeYazılar " ı takip edebilirsiniz.

❗ Ayrıca " 
El Camino : Bir Breaking Bad Filmi İnceleme | Walter Yaşıyor Mu  " yazımı da okuyabilirsiniz.




Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder