Burçlar Karşı Cinsten [ Aşktan ] Ne ister ?

Burçlar Karşı Cinsten [ Aşktan ] Ne ister
Burçlar Karşı Cinsten [ Aşktan ] Ne ister

[ Burçlar aşktan ne ister - burçların aşk hayatı - burçlar ve sevgililik - burçların aşk uyumu ] Bu yazımızda " Burçlar Karşı Cinsten [ Aşktan ] Ne ister " bulabilirsiniz.

Burçlar Karşı Cinsten [ Aşktan ] Ne İster 



Koç Burcu : Kendisinin her şeyi olduğunu düşünen birini arar. Sevgilisi her konuda söz sahibi olmasına izin vermeli ama tüm isteklerine de koşulsuz boyun eğmemelidir. Koç sürekli heyecana ihtiyaç duyar bu yüzden eğlenceli flörtçü ve espri anlayışına sahip birini ister.

Boğa Burcu : Güvenebileceği biriyle uzun vadeli bir ilişki ister. Onun için dış görünüş de önemlidir espri anlayışı ve iyimser tavırlar daha önemlidir. Sevgilisini gözü sadece onu görsün ister. Ön planda olmayı seven, kendisiyle övünen insanlardan nefret eder. Yumuşak başlı ve ayakları yere basan özgün kişilik arar. [ Şahsen bende Boğa burcuyum : Bence karşı cinste en önemli şey zeka ve düşüncelerinin yanı sıra hayata bakış açısı, çok kişi tanıyım mantığı olmaması - kendi halinde efendi bir kişilik ve önemli şey bana göre kıskançlık.. Seni böyle kız konularıyla uğraştırmayacak. Çünkü birinin kız derdiyle uğraşacağıma onunla olmamayı tercih ederim yani, bilende bilir 😂]

İkizler Burcu : Hem eğlenceli bir sevgili hem de yakın dost ister. iyi bir dinleyici ve akıllı aşık olmalısınız. Zeka kulübü üyesi olmanız gerekmez ama en azından mantıklı bir tartışmayı sonuna kadar götürebilmelisiniz. Dışa dönük ve ilk adımı atmaktan çekinmeyen insanlardan hoşlanır.

Yengeç Burcu : Ayakları yere basan ve yanında rahat edeceği birini arar. Yengeç, romantizmden hoşlanır ama onun için ilişki kalıcı olmalıdır. Bir gün evlenip çocukları olsun ister. Onu gerçekten sevecek ve asla terk etmeyecek birinin hasretiyle yaşar.

Aslan Burcu : Gururlanacağı ve arkadaşlarına hava atacağı birinin arar. Takdir edilmekten ve hayranlık duyulmasından hoşlanır. Üzerine düşen ve onu mutlu etmek için özel çaba harcayan sevgili ister. Ne kadar yakışıklı olduğunun söylenmesini, gücünü ve çekiciliğine iltifat edilmesini bekler.

Başak Burcu : Sevdiklerinin ona ihtiyaç duyması gereklidir. Onun yardım ve önerilerini takdir ve kabul edecek birinin arar. İnsanları mutlu ederek mutlu olur. Kendi gibi sadık, dürüst ve çalışkan olmanızı bekler. Eğer mükemmel değilseniz, ama Başak sizde potansiyel görürse o zaman aşk adayısınız demektir.

Terazi Burcu : Romantik ruhlu, çekici, cüretli ve ilişkiyi asla can sıkıcı hale getirmeyecek olan birini ister. Onu sık sık aramasını, yanında olmasını ve dostlarına hayran kalmasını bekler. Uysal ve soğukkanlı insanları sever.

Akrep Burcu : Derin ve yoğun ilişki arar. Ruh eşi kavramına inanır ve aşka tutkuludur. Duygularının derinliğini ve güvensizliklerini anlayabilecek birini ister. Ayrıca kişi onun zaman zaman yalnız kalmaya ihtiyacı olduğunu da anlamalıdır.

Yay Burcu : Yanında olduğu zaman kendi gibi davranabileceği bir arkadaş arar. Gerçekleri konuşmaktan korkmayan dürüst birini ister. Açık sözlü bir kadın ya da kendine güvenen bir erkek ara. Kendisiyle birlikte spor salonuna gelen, tuttuğu takıma tezahürat yapan ve beraber olmadıkları zaman nerede olduğunu sormayan birini ister.

Oğlak Burcu : Sadık, güvenilir ve toplum içinde onu mahcup etemeyecek sevgili arar. Dostları arasında popüler ve saygı duyulan biri olmalıdır. Hırslı ve ileriye dönük planlar olan kişileri sever. Eğer üniversite bursu almak istiyorsanız ya da ileride hukuk okumayı düşünüyorsanız Oğlak sizinle konuşmaya zaman ayırabilir.

Kova Burcu : Onu koşulsuz sevecek ve kendi gibi olmasına izin verecek yakın arkadaş arar. Kova için en uygun seçim tıpkı kendisi gibi dünyayı daha çok yaşanacak bir yer yapmayı arzulayan bir ruh eşidir.

Balık Burcu : Güçlü mistik baş kurabileceği ruh eşini arar. Aşırı romantik, duyarlı ve boş zamanın kendisiyle geçiren birini ister. Duygulardan hayallerden ve ortak gelecekten söz etmekten korkmayan bir sevgili olmalıdır.

🌸 Daha fazla bilgilenmek ve eğlenmek için instagramdan " PembeYazılar " ı takip edebilirsiniz.

❗ Ayrıca " 
Burçlar Yalanınızı Yakalarsa Ne Yapar 
" yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

1 yorum