Eylül Ayında İzlediklerim : Dizi - Film Önerileri

Eylül Ayında İzlediklerim : Dizi - Film Önerileri

Eylül Ayında İzlediklerim : Dizi - Film Önerileri

Sonbahar aylarına Eylül ile girmiş bulunmaktayız. Sizlere Eylül ayında Netflix - Amazon Prime gibi yerlerde izlediğim dizi ve filmleri paylaşacağım. Bazıları güzel iken bazıları tam anlamıyla fiyaskoydu açıkçası. 

Harry Potter : Felsefe Taşı



Çok küçükken izlediğim Harry Potter serisine tekrardan başlamak istedim ama sonra hepsini birden değil de aralıklı izlemeye karar verdim. Yüreğimizi sımsıcak eden filmi izlemediyseniz hemen başlayabilirsiniz.

Countdown




Netflix de izlediğim bu filmde Countdown diye bir uygulama var. Yükleyen her kişinin ne zaman öleceğini gösteriyor ve sen engel olmaya çalışsan bile bir şekilde ölüyorsun. Ölmemek için sadece bir olasılık var, onu da izleyip görebilirsiniz. Bu filmin içindeki uygulama gerçekten " Countdown " adıyla gerçek hayatta da bulunuyor yani baya sağlam reklamı yapılmış uygulamanın.

Atiye : 2. Sezon




Bu dizinin gerçekten ahım - şahım bir konusu yok bunu zaten herkes biliyor ama gerçekten o kadar akıcı bir dizi ki çok çabuk bir şekilde bölümler su gibi akıyor. 3. sezonu gelse yine izlerim, kendini izlettiriyor.

Detachment




Bir öğretmenin öğrencilerinin ve çevresindeki insanların hayatlarına nasıl küçük dokunuşlar yaparak etkilediğini bizlere gösteriyor. Çok sağlam ince mesajlar bu filmi bence izlemelisiniz.

1922




Kendime bunu nasıl yaptım, bu filmi nasıl izledim, inanın bilmiyorum. O 2 saatime o kadar üzülüyorum ki.. Tam anlamıyla fiyasko ve zaman kaybı bir film.

Parametik




Piskopat bir sevgiliyi anlatan bu filmi izleyince . " Allah bizleri güzel insanlarla karşılaştırsın diyorsunuz. "Dünyada gerçekten bu filmlerden izlediğimizden daha psikopat insanlar mevcut ve bizler sadece derinlerine giremediğimiz için bu yanlarını göremiyoruz.

Hush




13 yaşında geçirdiği bir hastalıktan sonra duygu ve konuşma yetisini kaybeden başarılı yazarın bir gece evine girmeye çalışan adamla yaşadığı gerilim dolu anları anlatan bir film. 1922'nin biraz daha üst versiyonu diyebilirim.

Limit Yok




Bir ilaçla her yönden mükemmel bir insana dönüşmek ister miydiniz ? Para - şöhret - başarı hepsine çok kısa zamanda sahip olabiliyorsunuz hemde. İşte filmde tüm bunlara cevap bulabilirsiniz. Filmi cidden sevdim izleyebilirsiniz.

Ratched




" Guguk Kuşu " filminin diziye çevrilmiş hali olan Ratched özellikle mekan - kıyafet açısından insana o kadar içini açıyor ki diziyi bir şekilde devam ettirmenizi sağlıyor.

Undone




Aamazon Prime' deizlediğim bu dizi mini dizi gibi biraz komedi biraz dram tarzında. En güzel özelliği ise karakterlerin karikatür şeklinde yansıtılması.

Masumlar Apartmanı




TRT 1 de başlayan bu dizi oldukça güzel ve hala devam ediyor. Ama o kadar uzunki ve sahneler o kadar uzatılıyor ki ben Youtube'a düştüğünde x1.75 hızla izliyorum daha güzel oluyor.


- Bu arada sizlere bir şey söylemek istiyorum. Belki çoğunuzun haberi vardır ama olmayanlar için bir duyuru sayılabilir. " Amazon Prime" artık Türkiyede de hizmet vermeye başladı. Ayrıca ilk ay ücretsiz daha sonraları sadece 8 lira ve Netflix gibi 18 - 30 - 40 lira gibi paketler yok. Sadece 8 liraya bir ay boyunca içindeki her türlü dizi - film izleyebiliyorsunuz. Ben bu ara şahsen onda takılıyorum zaten Netflix'i baya sömürmüştüm. Ayrıca gerçekten kaliteli yapıtlarda var. İsterseniz bir bakın derim. Gelen mail ve yorumlara göre belki " Amazon Prime " ne izleyebiliriz diye bir içerik hazırlayabilirim ama kesin değil. 

❗ Ayrıca " Dizi Önerisi : Defending Jacob  " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder