Ufak Tefek Cinayetler : Survivor'a Uyarlanırsa Adadan İlk Kim Giderdi ?

Sezon finali ile ekranlara veda eden Ufak Tefek Cinayetler dizisi, Survivor'a uyarlansa adadan il kim giderdi ? Sizler için hazırladığım Ada Konseyinden önce isterseniz " Ufak Tefek Cinayetler : Ölenler Kim ? " e göz atabilirsiniz. Şimdi bakalım ada konseyinde, kim kimi yazdı :

OYA :


Ben huzur dolu bir ada istiyorum , mutlu olmak istiyorum. Ben seni gerçekten çok sevdim ama sen kaos ve kötülükle mutlu oluyorsun. Başkalarına kötülük yapmak senin hayat felsefen. Üzgünüm.. Bu adadan gitsen iyi olacak.

MERVE :


Ay Oyacık, yaa sürekli vır - vır. İyilik meleği Oya.. Kocamla kırıştırdığını biliyorum ! O yüzden her şeyi hak ediyorsun , adadan gitmeyi de !

ARZU :


Mehmet'i aldığın yetmedi, şimdi de çocuklarıma gözünü diktin . Lütfen gider misin..

PELİN :


Sarmaşığa sahip olduğun yetmedi, adaya da sahip olmak istiyorsun ! Burası benim mekanım cicim. Senin gönderip, Serhan ile Oya'yı evlendireceğim. Merve Aksak yerlerde. Görüşürüz can sisterim benim.

BURCU :


Her şeyi elinden alacağım. Mehmet'i - çocukları - adadaki birinciliklerini.. Hepsi benim olacak!

SERHAN :


Herkes, huzur içinde geçinsin istiyorum. Ben kavga istemiyorum. Ben mutlu olmak istiyorum. Sen ada da olduğun sürece Oya ile benim mutlu olmam imkansız..

TAYLAN :


Ya Mervecim aslında benim senle bir sorunum yok , ama işte Pelin çok ısrar etti. Seni yazmazsam evi bana dar eder biliyorsun.

EDİP : 


Hayat bir Survivor gibidir. Oyunlar - hileler - entrikalar.. Merve bana Oya'yı yazmam için bir teklifte bulundu ama bunu yapmayacağım. En iyisi kendimi yazmak..

MEHMET :


Sen benim hayatımı mahvettin . Beni yoldan çevirdin. Ben Arzu ile beraber olmak istiyorum. Şimdi kalbini kırmadan git buradan..

Heyecan dorukta ada konseyi gerçekleşti. Acaba adaya kim veda etti ? Bundan önce " Ufak Tefek Cinayetler : Ölenler Kim ? " e göz atabilirsiniz. Ada konseyi sonucunda 4 kişi tarafından adı yazılan Merve Aksak , adaya veda etmiştir.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder