Upgrade Filmini Yorumluyorum : Son Zamanların En İyi Filmi !

Upgrade Filmi Konusu
Upgrade Filmi Konusu

Upgrade filmi oyuncuları - filmin konusu ayrıca Upgrade filminin kaç dakika ve bütçesi hakkında sizi aydınlatırken, Upgrade filminin sonundan ve kendi yorumlarımdan da bahsedeceğim. Öncelikle Upgrade " Yükseltme " anlamındadır. Orjinal ismi ise " Stem " olarak geçmektedir. Film, bilim kurgu ve gerilim türünde olup tam olarak 95 dakikadır. Filmin bütçesi oldukça düşük olmasına rağmen insanlar tarafından oldukça ravet görmektedir.

Upgrade Filmi Fragmanı


Upgrade Filmi Oyuncuları

Logan Marshall - Green [ Grey Trace ] : Başına buyruk ama bir o kadar da zeki olan Grey'in hayatta en önem verdiği şey : Arabalar ve karısı Asha. Karısını çok seven ve değer vermekle beraber oldukça da güçlü bir karaktere sahip.

Grey Trace
Grey Trace 
Melanie Vallejo [ Asha Trace ] : Vessel'de çalışan Asha oldukça alımlı ve başarılı bir iş kadını. Grey ile de mutlu bir birliktelikleri var.

Asha Trace
Asha Trace 
Harrison Gilbertson [ Eron Keen ] : Eron için tam anlamıyla " bilim adamı " denilebilir. Çünkü işinde oldukça iyi. Ayrıca " Stem " i üreten kişi.

Eron Keen
Eron Keen
Betty Gabriel [ Cortez ] : Dedektif rolüyle karşımıza çıkan Cortez, aklına koyanı yapan bir kişiliğe sahip.

Cortez
Cortez

Upgrade Filmi Konusu

Upgrade Filmi Konusu
Upgrade Filmi Konusu

Yüksek teknolojinin yer verildiği bir dünya da Grey ve Asha mutlu beraberliklerini sürdürürken, bir gün 4 kişinin saldırısına uğrarlar. Saldırı sonrası Asha ölürken, Grey hayatına felçli bir şekilde devam etmek zorunda kalır. Karısına bunları yapanları bulmak isteyen Grey için tek çare Eron'un ürettiği " Stem " dir.

❗ Bu bölümden sonrası film için spoiler içermektedir.

Öncelikle filme gerçekten tam anlamıyla bayıldım. Zaten Sinemalar uygulamasında da 10 üzerinden 8 üzerinde bir puana sahip ki" Upgrade " anlam olarak " Bir üst sürüme geçme " anlamında, Grey de film de  " Stem " sayesinde insan ırkından farklı özelliklere sahip olduğundan film için gerçekten her anlamda bir bütün içerisinde diyebiliriz. Ayrıca film de " Stem " in Grey'in beyin algılarına erişememesi, sadece sesli konuşunca onu anlaması da cidden filmin aksiyon kısımlarına renk katmış. 

- Ayrıca " Aksiyona Doymuş Film : Gökdelen [ Skyscraper ] " yazımı da okuyabilirsiniz.


Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder