Exxen : Hükümsüz Dizi İncelemesi

Hükümsüz Dizi İncelemesi
 Hükümsüz Dizi İncelemesi

Hükümsüz Dizi Konusu Yorumu ve İncelemesi yazımızda : Hükümsüz dizi konusu, yorumu ve incelemesi, eleştirisi, analizi, Exxen, IMDB, fragmanı, yönetmeni, senaristi, oyuncu kadrosu, yayınlanma tarihi gibi soruların cevaplarını bulabilirsiniz. 

Ayla ve Müslüm gibi sinemamızda ses getiren filmlerin yapımcılığını üstlenen Mustafa Uslu, Exxen'de 1 Ocak itibariyle yayınlanan Hükümsüz dizisi 2021'de bizlerin tekrar karşısına çıkarken ; Gora, Vizontele, Aşk Tesadüfleri sever gibi filmlerin yönetmen koltuğunda oturan Ömer Faruk Sorak'ın da dizinin yönetmeni olacağını duyunca oldukça heyecenlandık. " Engellenemeyen her ölüm cinayettir. " sloganı ile dizi sektörüne iddialı giriş yapan dizinin başrollerinde ise Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy gibi isimler yer alıyor. Aslında dizinin başrol oyuncusu olarak Özge Namal ile anlaşma yapıldığını fakat eşinin vefatı yüzünden Burçin Terzioğlu tercih edilmiştir.

Hükümsüz Dizi Konusu

Hükümsüz Dizi İncelemesi
 Hükümsüz Dizi İncelemesi


İzmir'de avukatlık büroları olan baba Çetin Bey ve kızı Esma, ofislerinden çıkarken yanlarında çalışan Fatma'nın dillendirdiği bir konunun uzayacağı düşünerek baba - kız ile arabaya binmelerini ve konuyu arabada anlatmasını isterler. Araba doğru ilerlerken bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğrarlar. Fatma ve çetin Bey ölürken, silahlı saldırganın Fatma'nın kocası olduğu öğrenilir. Esma olayların üzerine gitmeye çalışırken onu ne gibi olayların beklediğini bilmez. 

İzlemeli miyiz Derya ?

Exxen platformunda sevdiğim tek dizi olabilir. Merak ettiğim için " Sihirli Annem - Vahşi Şeyler - Şeref Bey " dizilerini de izledim aşırı güzel yapımlar değiller bana göre. Ama Hükümsüz'ü bir tık hepsinden daha kaliteli buldum. 

❗ Ayrıca " Bir Başkadır Dizi Analizi " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder