Kokoloji Kişilik Testi Yapıyoruz

Kokoloji Kişilik Testi Yapıyoruz

Kokoloji Kişilik Testi Yapıyoruz 

Bu ara çok popüler olan " Kokoloji Kişilik Testi" ne bizlerde sayfamızda yer vermek istedik. Aşağıya size bir soru bırakacağız ve 4 seçenek içerisinde hangisi sizi daha çok yansıtıyorsa onu seçmenizi isteyeceğiz. En sonunda verdiğiniz cevaba göre Kokoloji kişilik test sonucunuz çıkacak. Başlıyoruz : 

Soru : Fırtına çıktı. Aniden bastıran sağanakta yürüyorsunuz. Son sürat koşsanız da gideceğiniz yere 5 dakika uzaklıktasınız. Ne yapardınız ? 

Cevap 1 : Büyük bir ağaç bulup yağmur dinene kadar altında beklerim.

Cevap 2 : Yağmurun ne kadar süreceğini bilmiyorum, o yüzden gideceğim yere son sürat koşarım.

Cevap 3 : Çantamda daima katlanabilir bir şemsiye taşıdığım için onu kullanırım.

Cevap 4 : Şemsiyesini paylaşabileceğim biri ya da şemsiye alabileceğim bir dükkan olup olmadığına bakarım.

Aklınıza ilk gelen seçeneği verdiğinizi düşünüyoruz ve ona göre değerlendirmesini söylüyoruz.

DEĞERLENDİRME 

Cevap 1 İçin : Siz aranızdaki sorunları halletmeden önce karşı tarafın öfkesinin dinmesini bekleyenlerdensiniz. Onların istedikleri kadar bağırıp - çağırıp içlerini dökmelerini izlersiniz. Sonra da kendi bakış açınızı soğukkanlılıkla sunarsınız. Bazıları bunu akıllıca bulsa da bazıları sinsice bulabilir.

Cevap 2 İçin : İçinizdekilerin hepsini döktüğünüz sürece kavganın sonunun ne olacağı umrunuzda değil. Sizce siz haklısınız ve tartışılacak bir şey yok. Eğer karşınızdaki öfkelenirse, siz daha çok öfkelenirsiniz. Eğer karşınızdaki bağırırsa siz haykırıyorsunuz. Bu sizi tartışmak için bir insan yapmasa da en azından nerede durduğunuzu anlamak çok kolay.

Cevap 3 İçin : Her suçlamaya verecek cevabınız, her yanlışınıza bir özrünüz olduğunu düşünüyorsunuz Size göre bir tartışma, atışma yeteneğinizi bildiğiniz bir gösteri, ama bu tavrınız başınıza bela açabilir. Gerçi öyle olsa bile buna da bir açıklamanız vardır.

Cevap 4 İçin : Karşıtlıklar ve tartışmalar size göre değil, bu nedenle kavga çıktığında bile siz daime karşı tarafı sakinleştirmeye çalışıyorsunuz. Ama bu durumda ezilen taraf siz oluyorsunuz.

- Bunlar tabiki işin esprisi ne kadar doğruluk payı var inanın bilmiyorum. Ben çok garantici biri olduğum için okuduğumda direk " 3 " cevabını verdim çünkü yağmurlu havalarda yanımda genelde şemsiye bulunur. Ve cidden ben eğer ortada bir şey varsa ona kesin bir cevabım vardır hemde realist bir şekilde. Çevremdeki çoğu kişi " 2 " cevabını verdi ve onların kişiliğini biraz yansıtıyor bence 🙊 Sizlerin nasıl çıktı ? Benimle paylaşmak isterseniz iletişim bölümünden ya da instagram üzerinden yazabilirsiniz. 💙

❗ Ayrıca "Hayatını İyileştirmenin Basit Yolları  " yazımı da okuyabilirsiniz.



Kendi evrenini yaşayan bir mühendis.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder